"Igram povrijeđen zato što mnogo volim Stepha Curryja"
Sjajni košarkaš istakao je zanimljiv razlog zbog čega igra sa povredom

Interesantno izlaganje

"Igram povrijeđen zato što mnogo volim Stepha Curryja"

E. Dindić

Iskusni košarkaš imao je mnogo toga za reći nakon velike pobjede u drugom susretu velikog finala NBA lige protiv Toronto Raptorsa. 

Andre Iguodala je objasnio zbog čega igra povrijeđen u finalu NBA lige.

On je svojom trojkom donio važnu pobjedu Golden Stateu u drugoj utakmici serije sa Torontom. Bio je upitan za ovu utakmicu, ali na kraju je stisnuo zube i zaigrao u ovom susretu.

"Motiviše me to što volim Stepha Curryja. On je dobar momak, dobar drugar. On je razlog zašto igram povrijeđen. Želim da on osvoji novi trofej, želim da mu čuvam leđa, da dodamo još jedan prsten u našu kolekciju", rekao je Iguodala.

U velikom finalu između Golden State Warriorsa i Toronto Raptorsa trenutno je rezultat 1:1 u seriji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi