Iker Casillas zbunjen nakon objave na Twitteru: Otkad Ibrahimović igra košarku?

AS dodjeljuje dres Nihada Đedovića

Iker Casillas zbunjen nakon objave na Twitteru: Otkad Ibrahimović igra košarku?

E. Čaušević

Već je dobro poznato da Nihad Đedović učesto ima nesporazum sa ljudima koji misle da je on Zlatan Ibrahimović jer njih dvojica itekako liče.

Đedović je prošle godine u intervjuu za njemačke medije otkrio da mu se skoro svaki dan dešava da ga neko zaustavi na ulici misleći da je on Zlatan Ibrahimović.

Prvi put je to shvatio kada je bio u Parizu gdje je Ibra živio nekoliko godina, te su ga ljudi čak zaustavljali i fotografisali se s njim misleći da je on poznati švedski fudbaler.

No, sjajna stvar desila se jučer na Twitteru kada je Diario AS objavio nagradu igru u kojoj poklanja potpisan dres Đedovića, a onda je ovu objavu vidio legendarni golman Iker Casillas.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Casillas se oglasio na Twitteru i označio je Ibrahimovića kojeg je pitao da li je sada prešao u košarkaše jer ga Đedović neodoljivo podsjeća na njega.

Top Komentari

Mostar
Kakav Ibro dzedovic.. M.U.S.V.D.G
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi