Ima li kraja problemima za ovog čovjeka? Cousinsova sezona završila prije nego što je i počela

Nova teška povreda robusnog centra

Ima li kraja problemima za ovog čovjeka? Cousinsova sezona završila prije nego što je i počela

DeMarcus Cousins se nije naigrao u dresu Golden State Warriorsa, ekipe u koju je stigao još dok se oporavljao od povrede Ahilove tetive.

Tek što je počeo igrati, zadesila ga je nova povreda. Tako je u aprilu ove godine Cousins poderao kvadriceps, a vratio se tek u velikom NBA finalu koje su njegovi Warriorsi igrali protiv Raptorsa.

Cousins je po okončanju sezone napustio Warriorse, a u julu je potpisao jednogodišnji ugovor sa Los Angeles Lakersima.

Tako se 211 centimetara visoki centar pridružio LeBronu Jamesu i Anthonyju Davisu, ali danas stižu nove, za njega, katastrofalne vijesti.

Naime, američki novinar Shams Charania saopštava da je Cousins zadobio rupturu križnih ligamenata koljena.

Cousins se povrijedio tokom jednog treninga u Las Vegasu, u ponedjeljak, a nakon obavljenih pregleda postalo je jasno da je riječ o novoj teškoj povredi nekadašnjeg centra Pelicansa.

Zbog nove povrede šanse da Cousins zaigra za Lakerse u novoj sezoni su izuzetno male, pa je franšiza iz Grada anđela ostala na Davisu i McGeeju na centarskim pozicijama.

Top Komentari

kokoloko
jadni Lakersi..ne znam kako ce samo na Daviesu i McGeeu na centarskoj poziciji izgurati sezonu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi