"Imam Ferrari, bogat sam i zgodan, ali bacanja su podsjetnik od Boga da niko nije savršen"

Shaq je uvijek bio iskren

"Imam Ferrari, bogat sam i zgodan, ali bacanja su podsjetnik od Boga da niko nije savršen"

M. Šljivak

Jedan od najdominantnijih centara u NBA ligi svih vremena je bez ikakve dileme Shaquille O'Neal.

Legendarni Shaq je bio nezaustavljiv tokom karijere, ali ono sa čime se poprilično mučio je izvođenje slobodnih bacanja.

Njegovi procenti su bili zaista niski, pa je karijeru okončao sa svega 52 procenta uspješnosti s linije bacanja.

Shaq tvrdi da su njegovi loši procenti s linije samo podsjetnik od Boga da niko nije savršen.

"Imam predivnu ženu, veliku porodicu i dosta prijatelja. Također, imam dosta novca, Ferrari, šampionske prstenove i kuće na moru. Policajac sam i glumac, dobro pjevam i zgodan sam. Ipak, moji procenti s linije slobodnih bacanja su podsjetnik od Boga da niko nije savršen", rekao je Shaq.

O'Neal je u bogatoj karijeri osvojio četiri prstena prvaka, a karijeru je okončao sa prosjekom od 23 poena i 11 skokova po meču.

Top Komentari

miki30
Haj sve to stoji, al ti zgodan??
6 0
ek76
Legenda
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi