Shaq: Draymonde, mali si, premali za mene...

Legendarni centar odgovorio košarkašu Warriorsa

Shaq: Draymonde, mali si, premali za mene...

Legendarni centar Shaquille O'Neal je odlučio odgovoriti košarkašu Golden State Warriorsa Draymondu Greenu. Green je, nadavno, iznio tvrdnju da bi ga on i njegov saigrač iz Warriorsa Steph Curry lagano dobili u "pick and roll" igri.

Nekada ubjedljivo najdominantniji igrač NBA lige je imao spreman odgovor za Greena.

"Ako gledate sadašnju eru, Draymond bi brzo izašao iz igre jer bi dobio tri brze lične greške. Vratimo se u moju eru. Ne bismo ni igrali sa Golden Stateom jer bi oni bili šesti li sedmi na zapadu. U to vrijeme smo imali Lakerse, San Anotnio, Sacramento, Jazz, Portland. Warriorsi ne bi bili faktor", izjavio je O'Neill, pa nastavio:

"Uhvatili bismo Stepha u zamku, forsirali ga da šuta, a ako bi uspio da pobjegne rekao bih Fisheru: Steph je baš navalio, pusti ga neka drži loptu... Onda bih ga ja zgradio dva-tri puta i više ne bi smio da se vrati".

Dosta gospodine Draymond. Mali si, premali za mene. Prestani", poručuio je na kraju Shaq.

Top Komentari

Zee
Sta je sa ovom teladima iz golden state.... jedan je Shaq.....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi