O'Neal: Šta ako titulu osvoji ekipa koja nije trebala?

Smatra da se sezona treba završiti

O'Neal: Šta ako titulu osvoji ekipa koja nije trebala?

E. Škorić

NBA liga je prekinuta 11. marta zbog pandemije koronavirusa, no još uvijek postoji nada da će se sezona završiti igranjem pred praznim tribinama.

Nije isključeno da se NBA igra tokom ljeta na jednoj ili dvije lokacije, a da oko Božića tek počne nova sezona najjače košarkaške lige na svijetu.

Neki su mišljenja da bi sezonu trebalo skroz prekinuti, a takvog je i legendarni centar Shaquille O'Neal.

"Trebali bismo otkazati sezonu, nastaviti se brinuti za sigurnost igrača i svih ljudi te pustiti vladu da smisli kako ćemo se svega ovoga riješiti zauvijek. Mrzim slušati kako svi govore da će se sezona nastaviti", rekao je Shaq za New York Post.

Smatra da su igrači ispali iz ritma i da bi nastavak mogao da dones neke neočekivane rezultate.

"Šta ako titulu osvoji ekipa koja nije trebala? Uvijek će ostati znak pitanja nad tom tolikom i mislim da bismo trebali već da mislimo o idućoj sezoni", poručuje O'Neal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi