Irving pauzira sedam dana, prilika za Musu

Američki košarkaš istegao ligamente

Irving pauzira sedam dana, prilika za Musu

A. Čaušević

Kyrie Irving će propustiti nekoliko narednih mečeve Brooklyn Netsa zbog istegnuća ligamenata desnog koljena. 

Irvin se povrijedio u subotu tokom meča Brooklyn Nets - Washington Wizards kada je iskrenuo koljeno prilikom jednog duela sa Bradleyem Bealom.

Nakon pregledanog snimka ustanovljeno je da najboljeg igrača Netsa čeka minimalno sedam dana pauze i tek nakon toga će biti odlučeno kada će ponovo na parket.

Kako sada stvari stoje Irving će sigurno propustiti mečeve protiv Phoenix Sunsa i Golden State Warriorsa, te gostujući protiv Toronto Raptorsa.

Povreda Irvinga vjerovatno znači i povratak Džanana Muse u kadar Netsa. bh. košarkaš je posljednja tri meča igrao za podružnicu Netsa u razvojonoj G ligi, ekipu Long Islanda.

Top Komentari

Plavi_Strumf
Ajde mali nisi mi nesto drag, jos os Teletovica kad si se ko balavac kurcio kapitenu i legendi našoj, al naš si jbg kako god da okrenes, sretno neku noc si zabio 34 nadam se da je to neki znak, da si batalio instagram i svoje lapsuse, samo treniraj moras duplo više od sviju trenirat i da ih pometes ako Bog da!
9 4
YouTalkinToMe
Ne znam sta je problem i ako neuspije u NBA, ni prvi ni zadnji, koliko je samo prvih pikova propalo i nista nisu napravili, bar ce uzeti fine pare i moze reci da je bio i dozivio NBA i opet se na kraju moze vratiti u neki euroligaski klub.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije