Američki košarkaš istegao ligamente

Irving pauzira sedam dana, prilika za Musu

4

Komentari (4)

realista1982
Mali ima problem u glavi! Brzo je poletio visoko, eh sad kako ce se spustiti na zemlju...
YouTalkinToMe
Ne znam sta je problem i ako neuspije u NBA, ni prvi ni zadnji, koliko je samo prvih pikova propalo i nista nisu napravili, bar ce uzeti fine pare i moze reci da je bio i dozivio NBA i opet se na kraju moze vratiti u neki euroligaski klub.
Plavi_Strumf
Ajde mali nisi mi nesto drag, jos os Teletovica kad si se ko balavac kurcio kapitenu i legendi našoj, al naš si jbg kako god da okrenes, sretno neku noc si zabio 34 nadam se da je to neki znak, da si batalio instagram i svoje lapsuse, samo treniraj moras duplo više od sviju trenirat i da ih pometes ako Bog da!
Bosnian King
Vratice se on brzo u Igokeu. ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.