Isaiah Thomas van parketa do All-Star pauze?
Foto: EPA

Novi playmaker Clevelanda

Isaiah Thomas van parketa do All-Star pauze?

Isaiah Thomas je u velikom trejdu stigao u Cleveland Cavalierse, ipak Cavsi ga, navodno, ne očekuju na parketu do polovine februara naredne godine.

Kyrie Irving je pojačao Boston, dok su Cleveland, u zamjenu, otišli Isaiah Thomas, Crowder, Ante Žižić i pick prve runde narednog drafta.

Međutim, iako je trejd bio dogovoren, pojavile su se informacije da bi Cavsi mogli odustati od istog zbog Thomasove povrede kuka. Trejd je, ipak, i zvanično realizovan, ali čini se da problemi s Thomasovom povredom zaista postoje.

Naime, omaleni playmaker se povrijedio tokom proteklog NBA play-offa, a čini se da je njegova povreda nešto ozbiljnija nego što se do sada smatralo.

Američki mediji i dalje samo nagađaju kada je riječ o datumu Thomasovog povratka na parket, ali su najučestalije prognoze da bi to moglo biti nakon All-Star pauze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi