Isfrustrirani LeBron napustio teren i naljutio Blatta

'Pukao mu film'

Isfrustrirani LeBron napustio teren i naljutio Blatta

LeBron James je na sinoćnjoj utakmici Clevelanda i Atlante napravio potez koji se zaista rijetko viđa u košarci.

Ponajbolji košarkaš svijeta je sredinom treće četvrtine samovoljno napustio igru i sjeo na klupu, vidno isfrustriran lošom igrom svojih saigrača.

Cleveland je u trenutku Jamesovog izlaska sa parketa imao prednost od 26 poena razlike, a onda je iznenada ostao sa četvoricom igrača na terenu.

LeBron je zbog svog poteza dobo tehničku grešku, a nakon utakmice se izvinio svojim saigračima. Ipak, njegov potez se nije dopao treneru Davidu Blattu.

"Bio je frustriran, znao je da ne igramo dobro. U potpunosti ga razumijem, ali nije smio to uraditi", rekao je trener Cavsa.

Inače, LeBron James je meč završio sa 19 poena, 11 skokova i 8 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.