Isiah Thomas o Jordanu: Michael? Pa on mi uopće nije bio konkurencija

Nastavlja se netrpeljivost između legende Pistonsa i Michaela Jordana

Isiah Thomas o Jordanu: Michael? Pa on mi uopće nije bio konkurencija

Velika netrpeljivost koja je u igračkim danima pratila rivalstvo Michaela Jordana i Isiaha Thomasa ponovno se rasplamsala nakon dokumentarca "The Last Dance".

Dok su Jordanovi Bullsi osamdesetih sazrijevali u šampionski tim upravo su Thomasovi Detroit Pistonsi u tim godinama po pravilu bili nepremostiva prepreka za Bullse koje su "Bad Boysi" redovno izbacivali iz doigravanja. 

No utjecaj Michaela Jordana u vrijeme sastavljanja legendarnog američkog Dream Teama koji je nastupio na OI u Barceloni 92 je riješio da mjesto u 12 igrača ne dobije Thomas koji je kvalitetom sigurno pripadao tom društvu. 

Nakon što je Posljednji ples otvorio stare rane i ponovno ga u očima javnosti stavio u ulogu zlikovca, Thomasu je puknuo film te je bez ustručavanja rekao što misli o Jordanu, odnosno da mu on u najboljim danima karijere uopće nije bio konkurencija.

"Kad smo bili mladi i zdravi, od 1984. do 1990., brojke govore za sebe. On mi uopće nije bio konkurencija. Moja konkurencija bili su Larry Bird i Magic Johnson, mi smo pokušavali uloviti Boston Celticse i LA Lakerse. Chicago i Jordan u to vrijeme, između 1984. i 1990., uopće mi nisu bili konkurencija", rekao je legendarni Bad Boy.

"Kad je Boston bio na vrhuncu, mi smo mu bili konkurencija, ali oni su bili bolji. Ali kad su postali stariji i kad su ih načele ozljede, dostigli smo ih. Kad pričamo o Detroit Pistonsima, o tome što smo bili i što smo postali, nikad ne govorimo da smo bili prvaci a da ne spomenemo Celticse. Oni su bili naši učitelji i mentori, više puta su nam slomili srce, ali od njih smo naučili kako pobjeđivati." - kazao je Thomas naglasivši kako Jordana i njegove Bullse tih godina nisu uzimali ozbiljno u kontekstu pravih rivala.

Top Komentari

Zulfikar
Nije nista slagao..
0 1
user1583752673
Sad ce se opet oglasit M. J. itd,itd,itd
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi