Ismet Sejfić potpisao za Podgoricu

Ismet Sejfić potpisao za Podgoricu

M. Šljivak

Ismet Sejfić novi je košarkaš crnogorske Podgorice.

Povremeni repezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je saradnju sa klubom iz Crne Gore i pojačat će centarsku liniju ovog kluba.

U dresu Sutjeske koji je nosio dvije sezone bio je jedan od najboljih igrača ABA 2 lige sa prosjekom od 13,3 poena i devet skokova.

Dovođenjem Sejfića, trener Nebojša Bogavac kompletirao je ekipu za novu sezonu.

"Ovo je za mene novi izazov. Hvala Sutjesci i njenim čelnicima na dvije prelijepe godine kojih ću se uvijek rado sjećati. Nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama u Podgorici i dobiti poziv za nastup na EP", rekao Ismet Sejfić.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Podgorica je od danas jača za centra Ismeta Sejfića (1993, 208cm). Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine do...

Posted by KK PODGORICA on Friday, August 6, 2021

Sejfić je visok 208 centimetara i igra na poziciji centra. U karijeri je nastupao za Šenčur, Jašberenji, Panterse, Bosnu, Student Mostar, Džukiju i turski Izmir Bujukzehir Belediješi GSK.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi