Ismet Sejfić novi igrač Sutjeske

Novi klub za bh. košarkaša

Ismet Sejfić novi igrač Sutjeske

M. Šljivak

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Ismet Sejfić karijeru će nastaviti u Crnoj Gori.

Ovaj 26-godišnji centar karijeru će nastaviti u ekipi Sutjeske iz Nikšića u čije redove dolazi iz mađarskog Jaszberenyija.

U Mađarskoj je Sejfić igrao sjajno. Ubacivao je prosječno gotovo 17 poena uz osam skokova po utakmici i bio je izabran u idealni tim prvenstva.

Sejfić je trenutno na turniru u Kini sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a novom timu će se pridružiti odmah nakon završetka obaveza.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

Bh. košarkaš je u karijeri pored mađarskog tima igrao za slovenački Senčur, te Bosnu, Pantherse, Student, Dzukiju i turski Izmir.

Top Komentari

sasasale
Ne dolazi iz Madjarske nego iz Slovenije iz ekipe Sencur gdje je igrao prosjecno 14min imao 8p i 4-5skokova u prosjeku , reprezentativna liga,ekipa i statistika nema sta .
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi