Isti koš, isto zakucavanje, ali 19 godina kasnije: James kopirao potez Kobeja Bryanta

Oduševio navijače

Isti koš, isto zakucavanje, ali 19 godina kasnije: James kopirao potez Kobeja Bryanta

E. Čaušević

Košarkaši Los Angeles Lakersa jučer su poraženi na svom parketu protiv Houston Rocketsa sa 121:111.

Lakersi nisu uspjeli da upišu novu pobjedu pred svojim navijačima, ali su još uvijek ostali vodeća ekipa u Zapadnoj konferenciji. No, navijači Lakersa su ipak s osmijehom napustili Staples Centar.

Naime, meč je obilježio LeBron James koji je imao fantastično zakucavanje. James je uradio isto zakucavanje kao Kobe Bryant 19 godina prije njega.

Isti koš, isto zakucavanja, ista dvorana i za isti klub. Jamesov potez oduševio je navijače Lakersa, ali i američku javnost. On je video podijelio na Twitteru i bilo je jasno da je to u čast tragično stradalog Bryanta.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Preseravanje, da prostite.
2 6
eye of the tiger
Joj frajera sto postaje naporan.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi