Ivan Miličević: Ponoviti igru iz Mejdana

Krilo HKK Zrinjski pred gostovanje Vogošće u Mostaru

Ivan Miličević: Ponoviti igru iz Mejdana

Košarkaši mostarskog HKK Zrinjski nakon domaćeg poraza protiv OKK Spars nanizali su dvije gostujuće pobjede od kojih je uistinu impresivna bila ona protiv OKK Sloboda u kojoj su Plemići u Mejdanu slavili s čak 29 poena razlike.

Ivan Miličević, krilni košarkaš Mostaraca hvata pravu formu i čini se da će biti onaj pravi pred ključne utakmice za Zrinjski. Uz povratak Svena Smajlagića u pravu rotaciju aktualni prvaci će se u najvažnije susrete u sezoni, čini se, upustiti u boljoj formi negoli prethodnih kola.

Svjestan je toga i Miličević koji je u Tuzli bio jedan od boljih u demoliranju Tuzlaka.

"Pobjeda u Tuzli bila je zaista impresivna, gdje smo od samog starta nametnuli svoj ritam i kontrolirani cijelu utakmicu i bez ikakvih problema smo dobili na kraju na terenu koji zna itekako biti vruć i neugodan za igrati".

"U subotu nam dolazi ekipa Vogošće protiv koje smo u prvoj utakmici prosuli 20 poena prednosti i koja je također razbila Slobodu u Tuzli. Pokazali su svojim dobrim igrama da nisu slučajno u Ligi za prvaka."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Protiv njih imamo samo jedan cilj, a to je ponoviti odličnu igru iz Mejdana i ne dozvoliti nikakvo iznenađenje. Dižemo se u formi to je evidentno a mogu reći da su Igrutinović i Rikić prava pojačanja i da će se nas još štogod pitati u narednim utakmicama" - rekao je za SportSport.ba krilni košarkaš Zrinjskog Ivan Miličević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi