Ivica Skelin napušta klupu Splita, Jusup najozbiljniji kandidat za nasljednika?

Promjene na Gripama

Ivica Skelin napušta klupu Splita, Jusup najozbiljniji kandidat za nasljednika?

Na klupi košarkaškog kluba Split jako skoro moglo bi doći do promjene.

U upravi kluba, čini se, izglasano je povjerenje sadašnjem treneru Ivici Skelinu, a sve je kulminiralo porazom Splićana od Zadra u finalu Kupa Krešimira Ćosića. 

Splićani su nakon solidnog ulaza u ABA sezonu sada samo jednu utakmicu udaljeni od mjesta koje vodi u ABA 2 te će tim s Gripa voditi tešku borbu sa Zadrom, Borcem, FMP-om i Cibonom oko mjesta koje vodi u niži rang. Glavni kandidat za preuzimanje klupe velikog splitskog klupa je Danijel Jusup koji je u prošlosti trenirao Zadar i Široki a najbolje rezultate u svojoj karijeri postigao je s klubom iz grada pokojnog Krešimira Ćosića. 

Top Komentari

samosamotisaopotoast
".. upravi kluba, čini se, izglasano je POVJERENJE ( wtf ???) sadašnjem treneru Ivici Skelinu.." Dalje ne vrijedi ni čitati..
0 0
pero98
Nije ni trebao doći za trenera Splita.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi