12

Komentari (12)

Bosnian King
Mrs smrade jebo ti dodo mater, nek ti on pravi kucu
BHZm@j
Igraj ti tamo Gdje ti je bolje, dabogda se vise nikad nevratio u BIH
mirsocomaga
a je neki igrac ne treba nam nikako ako misli da se treba moliti zajebao se pravo ionako imas sut iz igre 1/10
stopkrkanima
E ovaj gordic je prejebao sve do sad razloge da ne igra. Nevjerovatno je da covjek nema muda da javno kaze da ne zeli igrati nego se zapetljao u lavinu lazi. Sto je najgore njegovu laz njegov klub otkrije i pricaju o komunikaciji, a oni nisu mogli podrzati laz doticnog. Jesu li se nasuli ti temelji nemanja? Poena ne zabio u euroligi majmune glavati! Primitivno i jadno izgleda rasprava i njega i saveza. Savez pametnije treba raditi i o nekim stvarima sutiti ne dati u medije sve dok se ne vidi tacno sta je ovako samo izgleda jadno i odvratno. Sinisa malo malo izleti nesto, a narod se zasipa clancima i ne zna se na kraju ko koga tu jebe.
delalovic dursum
Poslije poplave g...a isplivaju na površinu
karlhajncbrazzzo
Hajde da mu za rastanak iskupimo pare da mu se napravi kuća. I daleko mu kuća bila.
Griezmann
Ni prvi ni posljednji, samo sto nam mediji mazu oci, ne dozvoljava klub, zdravstveni problemi, privatni..
MirzaBarucic
U njegovom slucaju, selj0berski.
bebi
Ma ne treba govno zvati više, mrš trebao si se samo izjasniti sam i gotovo a ne lagati i petljati. FO
Bulle
Sta ga zovete ako nece zabij mu nek igra ako mu se igra ne bi ga spomeno uooste daje mu se medijska paznja ko da je Jordan!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.