Iz Zvezde tvrde: Nemamo novca za kvalitetnog trenera
(Foto: EPA)

Čović sasvim jasan

Iz Zvezde tvrde: Nemamo novca za kvalitetnog trenera

M. Šljivak

KK Crvena zvezda ostala je bez trenera Milana Tomića.

Ovaj stručnjak napustio je klupu beogradskog tima nakon poraza od Krke u ABA ligi, a prema svemu sudeći, on će ubrzo sjesti na klupu Olympiacosa.

Zvezda je tako ostala bez trenera. Ekipu vodi Andrija Gavrilović, a prvi čovjek ABA prvaka Nebojša Čović je istakao kako će Gavrilović i ostati na toj poziciji.

"Još uvijek razmišljamo. Trenutno, Andrija Gavrilović će voditi tim, jer bi nas neki drugi trener koštao više od pola miliona eura uz stan i auto. Nemamo taj novac. Razmišljali smo o Saši Obradoviću, ali on ima ugovor sa Monacom", rekao je Čović.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Tako će Gavrilović i dalje sjediti na klupi Zvezde i imat će po prvi put ulogu glavnog trenera.

Top Komentari

gogs
sportsport.RS
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi