"Izgubili smo od Srbije u kojoj nema ni hrane ni interneta"

Reakcija Amerikanaca nakon bolnog poraza

"Izgubili smo od Srbije u kojoj nema ni hrane ni interneta"

Košarkaška reprezentacija SAD-a baš se propisno obrukala na ovogodišnjem Mundobasketu.

Iako su ekipi nedostajale one najveće NBA zvijezde, ipak je bila sačinjena od dobro poznatih košarkaša te je kao takva bila prvi favort za zlato.

Ipak, poraz od Francuske u četvrtfinalu ih je doveo do toga da igraju 'samo' meč za 5. mjesto protiv Srbije koji su također izgubili.

Razmaženi američki navijači su odmah potom ušli na svoje Twitter profile i napali reprezentativce. Tom prilikom nisu štedjeli ni reprezentaciju Srbije.

"Izgubili smo od Srbije u košarci. Da li oni u Srbiji uopšte imaju hranu?", pisalo je na zvaničnoj stranici KFC-a.

"Moj tweet o Srbiji je došao do Srbije. Dosta Srbijanaca me je označilo. Nisam uopšte znao ni da ima interneta u Srbiji", piše dalje ista stranica.

"Izgubili smo od zemlje koja ima jednak broj stanovništva kao Indijana", piše još jedna stranica, a dalji komentari su: "Možemo li poslati žensku fudbalsku reprezentaciju da igra sljedeći meč?", "Pošaljite ih odmah kući i natjerajte ih da plivaju do tamo"...

Inače, Mundobasket se nastavlja današnjim susretima polufinala. Sastat će se prvo Španija i Australija, a potom i Argentina i Francuska.

Top Komentari

srcerukelopata
Tipične američke pizde.
6 0
E.Car
Fakat su ovi ameri kreteni!!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi