Šta se dešava: Srbija nakon prve četvrtine vodi sa 25 razlike protiv Amerike

Ubacili čak osam trojki

Šta se dešava: Srbija nakon prve četvrtine vodi sa 25 razlike protiv Amerike

Endin Čaušević

Košarkaši Srbije i Sjedinjenih Američkih Država su najviše razočarali na Svjetskom prvenstvu.

Srbija i SAD su ispali već u četvrtfinalu iako su bili najveći favoriti za osvajanje zlatne medalje. No, oni su se danas ipak sastali jer razigravaju za plasman od petog do osmog mjesta.

Košarkaši Srbije su furiozno otvorili utakmicu i nakonm prve četvrtine vode sa nevjerovatnih 25 poena prednosti protiv Amerikanaca rezultatom 32:7.

Nevjerovatno je da su Amerikanci za deset minuta dali samo sedam poena, a još nevjerovatnije zvuči da je Srbija u prvoj dionici postigla čak osam trojki.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Sta Srbija pise o BH sportu, naravno ne pise nista, pa sto koji ku..c sportsport.ba pise o sportskim dogadjajima koji se odnose na Srbiju.
7 2
dragonBH
sta nas zaboli za srbiju, jel ovo sportsport.rs
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi