Jad i bijeda bh. košarke: Igokea može i da ne igra?

Vraćaju se naredne sezone

Jad i bijeda bh. košarke: Igokea može i da ne igra?

E. Čaušević

Sada je već svima jasno da košarkaši Igokee neće igrati u narednoj sezonu u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

Kako smo pisali sinoć Upravni odbor KSBiH je donio odluku da ekipa Igokee neće igrati regularni dio prvenstva, ali ni Ligu 6 u narednoj sezoni. Ova vijest potvrđena je na stranici KK Igokea Fans na Facebooku koja je bliska klubu iz Aleksandrovca.

"Ove sezone naš tim neće igrati bh. ligu. Ne samo da nećemo igrati Ligu 12 nego nećemo uopšte igrati u ovoj ligi. Vraćamo se sljedeće sezone. To je dogovreno na sastanku jučer. Igrat će se Liga 11, a na kraju Leo neće ući umjesto nas. Najbitnija nam je ABA liga, a u Ligi 11 želimo sreću ekipama Mladosti i Bratunca", navodi se na ovoj stranici.

Top Komentari

e.pils
Komedija sa elementima humora.....ili sta je vec
9 0
Laktaši
Do juče niko i ništa, a sad se vazdigli. Nisu ni svjesni šta rade. Kad padnu na dupe, neće se više moći vazdignuti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi