Igokea pregažena u Beogradu, raduju nastupi Talića i Jankovića
Igokea je doživjela treći poraz u sezoni u četiri odigrane utakmice. Loš start sezone za nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine

Dobar učinak bh. košarkaša

Igokea pregažena u Beogradu, raduju nastupi Talića i Jankovića

M. Šljivak

Igokea je pregažena u večerašnjem meču 4. kola ABA lige od Crvene zvezde koja je slavila uvjerljiv trijumf rezultatom 96:75.

Tim iz Laktaša je samo u prvoj dionici bio konkurentan (25:23). Ostatak meča je potpuno pripao Zvezdi i bilo je samo pitanje sa koliko će razlike domaći tim dobiti meč.

Na kraju je Igokea doživjela pravu katastrofu. Poraženi su sa 21 poenom razlike, ali nas svakako raduju dobri nastupi mladih reprezentativaca BiH Darka Talića i Aljoše Jankovića.

Talić je odigrao 28 minuta i ubacio je osam poena uz šest asistencija, dok je Janković za 20 minuta imao četiri poena i četiri skoka.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Sava Lešić je kod Igokee ubacio 21 poen, dok je Aleksa Radanov predvodio Zvezdu sa 16 poena.

Top Komentari

gumenakita
Cetnik nije dobro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi