James Bell u Budućnosti
U ovoj sezoni Bell je bio jedan od najboljih košarkaša zagrebačke Cedevite.

Dres Cedevite zamijenit će onim prvaka ABA lige

James Bell u Budućnosti

Američki košarkaš James Bell koji je do sada nastupao za hrvatskog prvaka Cedevitu dogovorio je sve uvjete s ABA prvakom Budućnosti i ovih dana narančasti dres zamijenit će za plavi.

Bell je ove sezone bio jedan od najboljih u Cedeviti bilježivši prosječno 15 poena u ABA ligi, te 11 u Eurocupu prosječno po utakmici. James Bell u Cedevitu je došao iz redova pobjednika Eurocupa turske Darussafake s etiketom velikog pojačanja.

Budućnost je osim Bella u svoje redove na posudbu dovela 19-godišnjeg sjajnog gruzijskog centra iz Mega Bemaxa Gogu Bitadzea koji će u redovima crnogorskog viceprvaka ostati do kraja ABA lige a u suprotnom smjeru poslala Zorana Nikolića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije