James Dolan prodaje New York Knickse
Navijači New York Knicksa žele odlazak omraženog vlasnika (Foto: usatoday.com)

Radosna vijest za sve navijače ove NBA franšize

James Dolan prodaje New York Knickse

E. Dindić

Vlasnik New York Knicksa James Dolan iznio je u javnost informaciju da konačno prodaje svoju NBA franšizu, ali i NHL franšizu. 

Dolan se očito zasitio posjedovanja svih timova, a mnogobrojni navijači slavnih Knicksa će vjerovatno biti presretni kada čuju ovu vijest.

Kako sam kaže, cijena koju bi prihvatio za Knickse je pet milijardi dolara, ali kasnije je dodao da takva ni približno ponuda nije stigla u ovom trenutku na njegovu adresu.

Jedno je sigurno navijači ovog kluba, žele da što prije vide leđa omraženom vlasniku i ako ih pitate, ovo je za njih možda i najbolja vijest u 2018. godini.

Knicksi su još uvijek podaleko od nekih većih ambicija, a velike probleme im predstavlja činjenica da latvijski superstar Kristops Porzingis i dalje nije spreman. Upravo on bi trebao da bude lider ovog tima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi