U NBA ligi ništa novo: Nurk stigao do novog double-double učinka
Bosnian Beast igra sezonu karijere. Na obje strane parketa je zaista odličan i za sada protivnici nemaju pravo rješenje za njega

Još jedna odlična partija

U NBA ligi ništa novo: Nurk stigao do novog double-double učinka

Midhat Šljivak

Jusuf Nurkić upisao je u legendarnom Madison Square Gardenu peti uzastopni double-double učinak u NBA ligi.

Porltand je uz dosta muke uspio da savlada New York Knickse 118:114, a ponovo je Nurkić bio jedan od ključnih igrača tima iz Oregona.

Bosnian Beast je na parketu proveo ukupno 31 minut. Pogodio je šest šuteva iz 14 pokušaja i meč je završio sa ukupno 13 poena i 11 uhvaćenih lopti.

Ovom učinku je dodao četiri asistencije, te po dvije ukradene lopte i blokade, te je ponovo ispunio sve statističke podatke.

CJ McCollum je predvodio Trail Blazerse sa 31 poenom u ovom meču, Damien Lillard je dodao 29, dok je kod Kincksa Tim Hardaway JR ubacio 32 koša.

NBA rezultati:

Washington - LA Clippers 125:118
Orlando - Toronto 91:93
Miami - Brooklyn 92:104
New York - Portland 114:118

Top Komentari

Ibro
Razvalio
5 0
Zoilomas
Lud
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi