James Dolan želi da se riješi New York Knicksa?
Vlasnik Knicksa želi i dalje da se riješi sportskih klubova koje posjeduje

Na čelu ove franšize nalazi se punih 20 godina

James Dolan želi da se riješi New York Knicksa?

E. Dindić

Vlasnik New York Knicksa James Dolan ozbiljno razmatra mogućnost prodaje ovog NBA  tima. 

Dolan je vlasnik kompanije koja je usko vezana sa svim njujorškim ekipama. Kako prenosi "Forbes" vjeruje se da je Dolan svojim bliskim prijateljima povjerio se da je bilo ponuda za kupovinu Knicksa, ali da još ništa nije konkretizovano.

Na čelu Knicksa nalazi se od 1999 godine, ali klub se ne može pohvaliti rezultatima u posljednje dvije decenije. Navijači ove franšize su godinama nezadovoljni i smatraju da bi dobro došla promjena vlasništva.

New York je i dalje jedan od najvrednijih NBA timova, zarade su ogromne i potencijal za dovođenje NBA zvijezda je velik.

Knicksi igraju očajnu sezonu te su na omjeru od 11 pobjeda i 47 poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi