James Gist na izlaznim vratima Crvene Zvezde?

Čelnici nezadovoljni njegovim partijama

James Gist na izlaznim vratima Crvene Zvezde?

Sinoćnja utakmica protiv Partizana sjajnom krilu Crvene Zvezde Jamesu Gistu možda je bila i posljednja u crveno-bijelom sresu javljaju srbijanski mediji.

Američko krilo koje je stiglo u klub iz atenskog Panathinaikosa je kao i cijelim tim u posljednje vrijeme izvan forme pa je u upravi prvaka Srbije sve više nezadovoljnih njegovim partijama.

Kulminacija se dogodila navodno sinoć kada je u porazu Partizana Gist navodno burno i žustro prigovorio Filipu Čoviću koji je praktički uprskao nekoliko zadnjih napada Crvene Zvezde u kojima je Zvezda mogla doći do produžetka ili čak do pobjede.

Imajući u vidu i da je Čović sin predsjednika Nebojše Čovića, te forma Amerikanca, lako je moguće da je utakmica protiv Partizana bila i oproštajna utakmica Gista u dresu beogradskog euroligaša. U prilog tome ide i činjenica da Gist nije s ekipom otputovao u Berlin gdje Zvezdu sutra čeka utakmica 9. kola Eurolige protiv tamošnje ALBA-e.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi