James Harden saopštio koliko je smršao i nasmijao sve
Foto - Screenshot

Odlučio se našaliti

James Harden saopštio koliko je smršao i nasmijao sve

M. Šljivak

James Harden iza sebe ima poprilično skromnu sezonu u dresu Philadelphia 76ersa.

Nakon dolaska iz Brooklyn Netsa Harden nije blistao u 76ersima. Problem je imao i s kilažom koja je u pojedinim trenucima prelazila sve moguće granice.

Harden je na predstavljanju ekipe šokirao novinare. Tvrdi da je izgubio 45.3 kilograma tokom ljeta i pohvalio se medijima. Naravno sve je bila šala.

"Nakon sezone izgubio sam 45.3 kilograma. Tweetujte to", poručio je uz osmijeh Harden novinarima.

Ova izjava nasmijala je njegovog saigrača Joela Embiida. Nije mogao suzdržati smijeh, a Harden je nastavio s pričom.

"U proteklih godinu i po dana nisam bio dovoljno zdrav kako bih radio na pravi način kako sam navikao ranije", istakao je Harden.

Oglasi

Harden je visok 196 centimetara i u najboljoj fazi karijere imao je oko 100 kilograma. Tokom ljeta je vidno smršao, nabacio je mišiće i izgleda mnogo bolje nego ranije.

Odlučio se našaliti i na račun kilaže koju je imao. Očigledno je zadovoljan novim izgledom i uživa u novom tijelu.

Harden je u dresu 76ersa prosječno bilježio preko 21 poen po meču, 10.5 asistencija i više od sedam skokova.

U karijeri u kojoj je pored Netsa i 76ersa igrao još za Houston Rocketse i Oklahoma City Thunder i na prosjeku je od 25 poena i gotovo sedam asistencija i nešto više od pet skokova po meču.

Top Komentari

aduriz20
Baš nas je nasmijao. Svaka mu čast.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi