Jamesa pitali za koronavirus, a on uzvratio: "Neću igrati, a oni neka rade šta hoće!"

Ima jasan stav

Jamesa pitali za koronavirus, a on uzvratio: "Neću igrati, a oni neka rade šta hoće!"

E. Čaušević

LeBron James sinoć je vodio LA Lakerse do pobjede protiv Milwaukee Bucksa (113:103).

Lakersi su tako prvi put nakon sedam godina osigurali doigravanje, te su pokazali da su jedni od glavnih favorita za osvajanje titule ove sezone.

Nakon meča LeBron James je stao pred kamere i odgovorio je na nekoliko zanimljivih pitanja. Novinare je čak zanimalo šta misli o koronavirusu i mogućnosti da se NBA mečevi igraju pred praznim tribinama.

"Igramo utakmice bez navijača? Ne, to je nemoguće. Ja neću igrati ako nema navijača jer mi igramo zbog njih. Da dođem u dvoranu i vidim da nema navijača onda neću igrati, a oni neka rade šta hoće", rekao je James.

Top Komentari

E.Car
Kakav virus, to je izmišljotina za uzimanje para. Pa ljudi moji u 2019 je od klasične gripe umrlo 96 000 ljudi. Korona nije ubica, umire se od drugih razloga koje vas organizam ne može savladati ako imate loš imunitet.
4 2
Keno
gdje ovdje sad taj video?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi