Jedna od rijetkih, pa čak i u WNBA

Janquel može i zakucati!

5

Komentari (5)

United_HZ
Odlučite se više je li Jonquel ili Janquel??? wtf
makelele
haha kakvu masinu su doveli, ne znam jel Mirza Teletovic zasluzan za to? Ovo je u rangu kao kad bi doveli Khawi Leonarda ili Kevina Duranta da igra za musku kosarkasku rep.
Sikter2027
Nije, on je zaduzen za unistavanje prirode kod jablanice sto pravi svoju privatnu eletrobranu i time je s****o svaki respekt prema njemu. Zasluzna za ovu igracicu je RAZIJA MUJANOVIC!
Lud
Jebla te Jablanica cemu sluzi osim za piš pauzu kad smo u prolazu .... budi realan ... Covjek hoce da pokrene ekonomiju grada da se ljudi zaposle da se nosto i izgradi u toj vuko****ni ! Sa takvim stavom dozivitno ce im bit okretanje janjadi vrh ekonomskog dostignuca! debili ...
ZalikMostar
zove se jOnquel.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.