Jarell Edie u Fenerbahceu

Iskusno krilo kod Kokoškova

Jarell Edie u Fenerbahceu

Košarkaši Fenerbahcea nakon niza odlazaka košarkaša koji su bili nositelji proteklih godina polako dobivaju nova imena u svojim redovima. 

Jedno od njih je i Jarell Eddie, košarkaš s nemalim NBA iskustvom.

Eddie je 201cm. visoko i 102 kilograma teško krilo od kojeg se u Fenerbahceu očekuje da pridonosi igri u više smjerova. Ovaj bivši student Virginia Tech sveučilišta 2014. godine nije bio izabran na draftu pa je do NBA lige došao kroz dres Austin Spursa, razvojne ekipe San Antonia koja nastupa u G-League.

Njegov NBA put nije bio spektakularan, no skupio je dosta iskustva u dresovima Wizardsa, Sunsa, Bullsa i Celticsa. U Europu je došao 2018. godine kada je potpisao ugovor sa Strasbourgom a prošlu sezonu je odlično igrao za Murciu a igre u Španjolskoj donijele su mu transfer u Fenerbahce. 

Promo

Top Komentari

opetprvak46
Boli nas k
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi