Fenerbahce zauvijek zatvorio vrata Kanteru, odgovor i to kakav se nije dugo čekao

Košarkaš "ponozio" turski klub

Fenerbahce zauvijek zatvorio vrata Kanteru, odgovor i to kakav se nije dugo čekao

A. Čaušević

Turski i evropski košarkaški velikan Fenerbahce zauvijek je zatvorio vrata Enesu Kanteru, a nije se dugo čekao odgovor odličnog košarkaša.

Kanter je prethodno rekao da bi se u slučaju povratka u Tursku voliko oprobati u dresu Fenerbahcea, a klub iz Istanbula je saopštenjem zatvorio vrata ovom sjajnom košarkašu.

"Željeli bismo da saopštimo da kao klub nemamo nikakav odnos sa Enesom Kanterom, sa osobom koja se dovodi u vezu sa terorističkim organizacijama i čije je ponašanje vrlo dobro poznato našem društvu. Zbog toga još jednom želimo da ponovimo: 'Vrata ovog kluba zauvijek su zatvorena za ljude poput njega", navodi se u saopštenju.

Kanteru nije trebalo dugo da reaguje. U kratkom odgovoru poručio je da ne dolazi u Fener jer taj klub svakako nema dovoljno novca da ga kupi.

Potražite više informacija na temu Super Ligi:

"Nebitno, svakako ne mogu da me priušte. Ne dolazim", poručio je Kanter.

Inače, svemu je prethodila izjava 28-godišnjeg košarkaša Bostona kako je turskim igračima zabranjeno da pričaju s njim.

Top Komentari

user1587913103
Izdajica zemlje svoje i treba te izbacit iz drustva totalno.
3 6
Icardi7
Ovog Kantera mi vise pun qrac
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi