Haos u tuzlanskom Mejdanu: Košarkašice se potukle na prvenstvenoj utakmici

Nemile scene se desile u trećoj četvrtini

Haos u tuzlanskom Mejdanu: Košarkašice se potukle na prvenstvenoj utakmici

H. Zilić

Nevjerovatne scene nam stižu iz Tuzle.

Na prvenstvonoj utakmici između košarkašica Jeinstva i Orlova došlo je do tuče igračica.

Prvo su se potukle dvije košarkašice dok je Jedinstvo imalo napad, a nakon tog nastao je pravi haos na terenu, gdje su uečstvovale ostale igračice i treneri, ali situacija se ubrzo smirila.

Ove nemile scene desile su se u trećoj četvrtini, a isključenje su dobile Naida Ruščuklić u redovima domaćeg tima, te Tamara Rajić i Milica Zeljković kod gošći.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Inače u pomenutom duelu Orlovi su slavili sa 63:95 i za tim iz Banja Luke to je bila deset prvenstvrna pobjeda ove sezone.

Dodajmo da je kod Jedinstva najbolja bila Taliyah Anjanae Hopkins sa 26 poena, a kod gošći Tamara Rajić sa 19 poena i sedam skokova.

Promo

Top Komentari

Turskaposla1
Turska posla
0 1
crnoicrveno
Yebem li te debelu krme smrdljivo genocidno, standardno po srpski napadni s ledja
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi