Jeziv prizor: Steph Curry se povrijedio, dvoranu napustio na štakama

Finiš utakmice koban za zvijezdu Warriorsa

Jeziv prizor: Steph Curry se povrijedio, dvoranu napustio na štakama

Košarkaš Golden State Warriorsa Stephen Curry doživio je nezgodnu povredu pred kraj utakmice protiv New Orleans Pelicansa.

Curry je iskrenuo nogu u pokušaju da presječe jedan napad protivnika, pri tome je stao na nogu Moorea i uganuo zglob, a to je izgledalo zaista jezivo.

Jedan od najboljih košarkaša današnjice se do kraja utakmice više nije vraćao na parket, a dvoranu je napustio na štakama kako bi otišao na snimanje zgloba.

Više detalja o Curryjevoj povredi trebalo bi biti poznato danas ili najkasnije sutra.

Steph Curry je bio jedan od junaka Warriorsa u susretu sa Pelicansima. Postigao je 31 poen i jedan je od najzaslužnijih što je aktuelni prvak NBA lige nadoknadio čak 20 poena zaostatka nakon prvog poluvremena i slavio sa 125:115.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi