Jezivo: Američki reper kao da je 2014. nagovijestio Kobeovu smrt

Ovo je previše slučajnosti

Jezivo: Američki reper kao da je 2014. nagovijestio Kobeovu smrt

S. Grebović

Prošlo je nešto manje od mjesec dana od tragične pogibije legendarnog košarkaša Kobea Bryanta, a svijet i dalje oplakuje njegovu smrt.

Petorostuki NBA prvak, njegova kćerka Gianna i još sedmero ljudi poginuli su 50-ak kilometara zapadno od Los Angelesa, u mjestu Calabasas na putu prema košarkaškom turniru za djevojčice u mjestu Thousand Oaks.

Čitav košarkaški svijet, ali i svijet sporta i dalje oplakuju tragično poginulog Kobea, a mnogo je kontraverzi koje su se pojavile u javnosti nakon njegove smrti. Jedna od njih je i pjesma američkog repera Tyga pod imenom "Young Kobe".

Pjesma je izašla još 2014. godine i u njoj ništa nije bilo sumnjivo sve do Kobeove pogibije, budući da se u spotu nalazi helikopter. Pored toga, primjetne su i žene u crnom koje čitavo vrijeme kao da rade neki ritual vezan za smrt. 

Uz to, u jednom momentu helikoper se uzdiže i velikom brzinom pada iza brda. Ovo sve neodovljivo podsjeća na događaj koji se zapravo desio, budući da je Kobe poginuo baš u helikopteru.

Jezivo da jezivije ne može biti...

Top Komentari

Keno
Cudno jest al jbt koji opis. Te dvije trebe onako stoje samo kakav si ti smrtni ritual vidio bogati.
5 1
Fce
Koja budala slusa ovu tz muziku obicni maloumni derpe dere se i mase rukama Haha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi