Kobe i kćerka sahranjeni na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu
Foto - EPA

Javni ispraćaj 24. februara

Kobe i kćerka sahranjeni na privatnoj ceremoniji u Los Angelesu

M. Šljivak

Kobe Bryant i njegova kćerka Gianna, koji su poginuli 26. januara u helikopterskoj nesreći, sahranjeni su u petak na privatnoj ceremoniji.

Prema tvrdnjama američkih medija, porodica se odlučila na malu i privatnu ceremoniju daleko od očiju javnosti i sahrana je održana prošlog petka u Corona Del Maru.

Želja o tajnosti se porodici ostvarila i na miru su ispratili voljene na vječni počinak.

"Vanessa i porodica željeli su privatnu sahranu kako bi oplakali njihov gubitak. Ceremonija je bila jako teška jer im je još uvijek teško prihvatiti da su izgubili dvije prelijepe duše", prenose mediji u SAD-u.

Javni ispraćaj tragično stradale zvijezde NBA lige, njegove 13-godišnje kćerke i još sedam osoba, bit će održan 24. februara u Staples Centru.

Top Komentari

Fce
Ostase kuce avioni milioni na bankovnim racunima i ode dva metra ispod zemlje dali u pakao ili raj to je bozije ali sigurno ovo prvo
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi