Embiid: Ne znam šta treba da uradim, imam osjećaj kao da me mrze

Sjajni košarkaš potpuno iskreno

Embiid: Ne znam šta treba da uradim, imam osjećaj kao da me mrze

E. Dindić

Joel Embiid ove sezone igra sjajno i sigurno je da zahvaljujući njegovima partijama 76sersi su sa razlogom u vrhu NBA lige. 

Embiid je ove sezone skupio 11 utakmica sa minimalno 40 poena i 10 skokova. Najviše u NBA ligi ovakvih utakmica ima Russell Westbrook koji je u sezoni 2016-17 skupio 12. Sigurno podatak koji govori kako sjajni centar Philadelphie igra ove sezone.

Čini se kako ovaj sjajni košarkaš nije siguran da će biti MVP u NBA ligi i pored sjajnih partija koje pruža.

"Ako se desi to će biti zaista sjajno. Međutim, ako se ne desi zaista ne znam više šta da uradim. Imam osjećaj da me mrze. Imam osjećaj da na nas iz Philadelphie gledaju drugim očima", zagonetan je bio Embiid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi