Jokić: Nisam trenirao jer sam bio kući i pet sati sam gledao Pokemone

Srbijanski centar priznao

Jokić: Nisam trenirao jer sam bio kući i pet sati sam gledao Pokemone

E. Čaušević

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić spreman dočekuje novu NBA sezonu koja počinje večeras.

Jokić je prošle sezone bio ponajbolji igrač Denver Nuggetsa i jasno je da navijači ovog kluba od njega mnogo očekuju i ove sezone. Denver je vrijedno radio u pripremama za novu sezonu, a Jokiću u prilog ide što je igrao i na Svjetskom prvenstvu sa Srbijom.

Američki mediji jučer su nakon treninga odlučili razgovarati s Jokićem. Jedan od njih ih je pitao šta je radio tokom vikenda, a Jokić ih je sve izennadio svojim odgovorom.

"Nisam trenirao ovog vikenda. Bio sam u svojoj kući i gledao sam Pokemone pet sati", iskreno je rekao Jokić na šta su se samo nasmijali prisutni novinari.

Nuggetski u prvom meču nove NBA sezone igraju na svom parketu protiv Portland Trail Blazersa.

Top Komentari

bananko
nikolaaaaaa ja biram tebeeeeeeee
0 2
VELEZ
Srbi su isto djeca majke mi, zamisli da je jedan bosanac ovako nesto reko, nemogu ni zamislit
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije