8

Komentari (8)

Malmi_Suomi
Nevjerovatno jedna " kraljica " sa Bahama da se obraća Bosni i Hercegovini i Bosancima i Hercegovcima a imamo narode koji su rođeni u ovoj državi a negiraju je i čine sve živo da ne funkcioniše, od sporta, kulture, turizma itd itd itd. Hvala kraljice za sve što si učinila za moju domovinu Bosnu i Hercegovinu.
Malmi_Suomi
@mostar2019 drug moj dragi ja dok sam živ neću a i ne mogu da shvatim ljude/ narode koji žive u BiH a sve živo moguće i ne moguće čine da ta država ( BiH) u kojoj su rođeni i u kojoj žive, rade imaju život , trude se da ta država nestane.
Vjeruj mi , mnogi misle da sam nacionalista i da samo o ratu pišem ali kada vidim šta se piše ovdje i koliko ovi " paćenici " protiv BiH, onda postanem BH NACIONALISTA i ne dam na svoju domovinu i ako je to neki grijeh, onda neka je.
Svi koji vole , cijene, poštuju ovu našu napaćenu BiH bez obzira na ime i kojem se Bogu mole ( mogu biti i ateisti) ja im se klanjam i kapu skidam.
Nemojte ljudi RUŠITI BiH svoju domovinu i da je tako , svima bi nam dosta bolje bilo.
Je*ena politika me ne interesuje ali na žalost politika se bavi svima nama.
Lp moj Hercegovac ma kako se zvao vidim da voliš ovu zemlju.
Pozzz
Malmi_Suomi
Isti sam ti brat moj. Sve najbolje .
celikze
vidi se na njoj da je normalna skromna i to sto radi da radi iz ljubavi….udaj se za nekog naseg pa jedno 5-o djece da imamo buducnost hehehe salu na stranu bravo djevojko
vedax
msm da je gay sudeci po njenom ing
Malmi_Suomi
@vedax ja GLUPLJE odavno ne pročitah ovdje kao ovaj tvoj komentar. I ti " vidovita Džemila i saradnici" misliš da je ona gay? Super je pa ti misliš bemte glupa. Neka ima i qurac ako treba , srce je ostavila na terenu i natoplia državni dres krvlju da bi MI bili 5-ti.
Eeee dijete dijete
Milos1312
Ustati i reci JJ, djevojko tjeras me na suze…
user1597698961
Bukvalno ,,curaaa kao da je rodjena u Bosni i da s tolikom ljubavlju prica o nasoj zemlji,bolje nego sve ijedan dsn nas sprotista.Bas tako ,reci JJ i ustati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.