Jones se obratila našim navijačima: Nadimak koji ste mi dali je jedan od najboljih ikada

Sjajne partije je pružala

Jones se obratila našim navijačima: Nadimak koji ste mi dali je jedan od najboljih ikada

S. Mlaćo
Ženska košarkaška reprezentacija BiH osvojila je sjajno peto mjesto na Evropskom prvenstvu.

Naše Zmajice su bile sjajne, a Jonquel Jones je bila naša najbolja igračica.

Protivnice za nju nisu imale rješenja, a sada se košarkašica rođena na Bahamima odlučila oglasiti.

“Hvala mojim divnim saigračicama iz reprezentacije koje su me pozvale da igram za BiH i koje sam prvi put upoznala u Rusiji. Uvijek su činile sve da se osjetim dobro i bili uz mene na parketu kada smo igrali na Eurobasketu. Hvala svim navijačima koji su nas podržavali tokom Eurobasketa, ali posebno Bosancima i Hercegovcima koji me i dan danas obasipaju ljubavlju i zahvalnošću. Dali su mi poseban nadimak, Majka Zmajica što je jedan od najboljih nadimaka ikada. Hvala svima koji su učestvovali u ovome i podržavali nas tokom turnira. Kvalifikovale smo se za kvalifikacije za Mundobasket i pokazali svima kako jaka može biti ova mala država sa igračicama koje imaju veliko srce. Do sljedećeg puta Bosno i Hercegovino“, napisala je Jones.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQr70yfHjfG/[/instagram]

Jones nije stigla na doček reprezentacije u Sarajevo s obzirom da je odmah nakon završetka sezone morala se vratiti obavezama u klubu u SAD-u.

O tome kako je igrala na Eurobasketu, najbolje govori to da je našla mjesto u idealnoj petorci turnira.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Nevjerovatno jedna " kraljica " sa Bahama da se obraća Bosni i Hercegovini i Bosancima i Hercegovcima a imamo narode koji su rođeni u ovoj državi a negiraju je i čine sve živo da ne funkcioniše, od sporta, kulture, turizma itd itd itd. Hvala kraljice za sve što si učinila za moju domovinu Bosnu i Hercegovinu.
23 1
Milos1312
Ustati i reci JJ, djevojko tjeras me na suze…
23 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi