8

Komentari (8)

nightcry
hahha, to je moj tweet - "Dragon's Mother" u komentaru na jedan njihov
BogatiDijasporac
Kako ne kontate da ovo nisu novinari nego redatelji portala? 99% clanaka su prevedeni sa drugih portala. To nije novinarstvo. To pod jedan. A pod dva, namjerne greske u tekstovima, populizam u titlovima clanaka, egzoticne fotografije wandinih guzova su CLICKBAIT. Oni zaradjuju na tome :))) Nije Causevic kriv sto se rodio. Krivi smo mi sto mu to ponavljamo :)))
Malmi_Suomi
Ono ono ono i znate ono.... TOBEJARABI
DadiG
Colsa
Kako DEBILI postaju NOVINARI? pitam za druga!!!
BogatiDijasporac
Hahaha, dobra ????
DadiG
A. Čaušević definitivno prolupao. Ne može više ni naslova kako treba napisati. “ono ono”? A zanimljivo je da joj je prosjek poena po utakmici bio 24.3 uz 16.8 poena??? BRAVO NOVINARU MAJSTORE!!!
user1571956549
Kraljica........
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.