Jones je uz dosta muke izašla iz dvorane: Najbolja košarkašica svijeta izazvala je pravi haos

Doslovno su je čupali iz ruku fanova

Jones je uz dosta muke izašla iz dvorane: Najbolja košarkašica svijeta izazvala je pravi haos

M. Šljivak

Jonquel Jones ponovo je junakinja dana u bh. sportu.

Čudesna košarkašica večeras je u Skenderiji selekciju Bosne i Hercegovine odvela do pobjede protiv Belgije rezultatom 87:81.

Jones je bila potpuno nezaustavljiva u ovom meču. Ubacila je 44 poena i uhvatila je 22 skoka i odigrala je zaista nezapamćenu partiju.

Nakon meča navijači Bosne i Hercegovine okupirali su Jones, koja je bila veoma raspoložena za fotografisanje i dijeljenje autograma.

Ipak, tek na izlazu iz Skenderije vidljivo je kolika je Jones zvijezda u Bosni i Hercegovini jer se fanovi od nje nisu odvajali.

Tek nakon brojnih fotografija i autograma Jonquel je uspjela napustiti dvoranu, ali ovakav interes za jednu bh. sportašicu se ne pamti.

Top Komentari

Husrefbeg22
Jones je zasluzila svu paznju i pohbale! Aferim!
7 0
Probisvjet
Jones igraj se, igraj, a mi cemo da uzivamo. I ostale ste nase duse drage.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi