Jordan Loyd na pragu potpisa za Crvenu Zvezdu

Beogradski tim se pojačava za Euroligu

Jordan Loyd na pragu potpisa za Crvenu Zvezdu

Sjajni bek šuter Valencie Jordan Loyd trebao bi od iduće sezone pojačati Crvenu Zvezdu.

Beograđani su u rekonstrukciji tima nakon što su ih napustili Kevin Punter i Lorenzo Brown pa će itekako trebati igrače na bekovskim pozicijama. 

Na pragu potpisa za Crvenu Zvezdu nalazi se Jordan Loyd sjajni bek šuter Valencie koji je u prošloj euroligaškoj sezoni imao prosjek oko 12 poena za španjolski tim. Ovaj 26-godišnjak nije draftiran 2016. godine po završetku sveučilišta no njegova europska karijera koju je počeo u izraelskom Hapoel Eliatu 2017 godine ide uzlaznom putanjom. 

Loyd je jedan od najboljih košarkaša Valencie i u aktualnom doigravanju za prvaka Španjolske u kojem se njegov tim večeras pobjedom protiv Gran Canarie plasirao u polufinale a Loyd je bio daleko najbolji igrač s 26 koševa. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi