Senzacija u Španjolskoj: Real ispao iz doigravanja za prvaka!

Pobjeda Valencie protiv Gran Canarie odlučila

Senzacija u Španjolskoj: Real ispao iz doigravanja za prvaka!

Košarkaši madridskog Reala neće odbraniti titulu prvaka Španjolske!

Porazi u grupi od San Pablo Burgosa i Morabanc Andorre došli su glave madridskom timu koji je večeras osluškivao vijesti s utakmice između Valencie u Gran Canarie u kojoj je madridskom timu igrala samo pobjeda tima s Kanara. 

Međutim, Valencia koja ovaj završni turnir igra u svojoj La Fonteti nije ništa prepuštala slučaju te je sjajnom napadačkom košarkom razbila Gran Canariu i izbacila Real iz polufinala. Real bi prošao da je Gran Canaria dobila jer bi u tom slučaju madridski tim i Valencia imali jednak omjer, a Real je uspio dobiti ekipu koja je domaćin ovog turnira. 

Već su jasni i parovi polufinala, Valencia će se sastati s Baskoniom, a Barcelona s najugodnijim iznenađenjem turnira, ekipom San Pablo Burgosa. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi