7

Komentari (7)

dinass
Taj Cikago je bio projekat podredjen njemu, dovodili su se ljudi koji su konstantno imali svoju statistiku i koji nisu bili sujetni da ugrozavaju njegovu dominaciju. Svako je znao svoj posao i sutio i radio ga, bili su ukomponovani kao svicarski sat. Sad nemas igraca koji npr samo igra odbranu i skace kao sto je bio Rodman
MangasColoradas
@dinass ...stvar je u tome da su oni kao cjelina bili odlicni,ali oni nisu imali najbolji roster pojedincano u nekoliko sezona koje su bili sampioni...Utah Jazz je imao mnogo vecu sirinu i na klupi,a nisu im mogli nista...cak su mozda i Rocketsi sa Olajuwonom,Draxlerom,Horryjem i Casellom bili pojedinacno bolja ekipa...sto se Rodmana tice,takav igrac je neponovljiv i jedinstven,jedan od najboljih odbrambenih igraca ikada i mozda i najbolji skakac s obzirom na svoju visinu.
MangasColoradas
...zato je je Jordan najbolji igrac svih vremena,jer on nije setao od ekipe do ekipe i trazio najbolje saigrace kako bi osvojio titule...sve sto je osvojio uradio je sa ekipom koja ga je izabrala na draftu...covjek je pomagao u izgradnji tima i saigrace cinio boljim igracima.
Nimre9
nikad on neće bit najbolji svih vremena i nikad nije bio.
kreka
Ko je za tebe onda GOAT?
realno_govoreci
@kreka Chemberlain ,Karim Abdujabar ?
Bilo je igrača koji mogu ponijeti tu titulu.
Jordan je narcis svoje vrste i kroz serial Last Dance ko je gledao se mogao uvjeriti u to.
Sta su Pipenu samo radili,koje podcjenjivanje i kakav odnos!
Jordan je individualno bez daljnjeg bio odličan ali je takodje imao tim oko sebe mozda i najbolji tog vremena.
Mislim sta na kraju prica on kada npr Goldan Stare prije Durenta su bili premocni,on je dosao da bi uzeo prsten samo,a taj Golden State nije sakupljao super zvijezde da bi osvajao nego su timski rasturali
MangasColoradas
@realno_govoreci ...Utah Jazz je imao bolji roster od Bullsa u oba finala koja su od njih izgubili...ne moze niko sa Jordanom u istu recenicu...a kakva su ekipa Bullsi bili bez njega vidjelo se u onim sezonama kada je otisao da igra baseball i kada ga nije bilo skoro 2 sezone...znaci prosjecna ekipa koja bez njega nije mogla ni do finala istoka,a kamoli da nesto osvoje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.