Jordan: Ne mogu opisati bol koju osjećam, Kobe mi je bio kao mlađi brat

Oglasio se legendarni košarkaš

Jordan: Ne mogu opisati bol koju osjećam, Kobe mi je bio kao mlađi brat

Endin Čaušević

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Michael Jordan ostao je u šoku kada je saznao da je poginuo Kobe Bryant.

Bryant je uvijek govorio da je Jordan njegov uzor, te da je mnoge poteze "ukrao" upravo od njega. Legendarni košarkaš LA Lakersa poginuo je jučer u helikopterskoj nesreći, a to je uzdrmalo i slavnog Jordana.

"U velikom sam šoku zbog vijesti o smrti Kobeja i Gianne. Riječi ne mogu da opišu ovaj bol koji osjećam. Volio sam Kobeja jer mi je bio kao mlađi brat. Često smo razgovarali i to će mi baš nedostajati. On je bio veliki borac i takmičar i jedan od najvećih kojeg je košarka ikada imala", poručio je Jordan.

Podsjećamo, Bryant je poginuo helikopterskoj nesreći u blizini Los Anglesa, a pred njega stradalo je još osam osoba među kojima je i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Uzrok pada helikoptera još uvijek nije poznat, a policija već satima radi na tome da dođu do novih informacija oko toga šta se dešavalo prije ove velike tragedije.

Top Komentari

Bhf111
A zasto niko ne spomene i ostale poginule i da im je zao i zbog njihove smrti. Jel samo njegov zivot vrijedio?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi