Nove vijesti iz Los Angelesa: Pored Bryanta i njegove kćerke poginulo još sedam osoba

Potvrđeno iz policije

Nove vijesti iz Los Angelesa: Pored Bryanta i njegove kćerke poginulo još sedam osoba

Endin Čaušević

Cijeli svijet je u šoku nakon što je potvrđeno da je danas poginuo jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant.

Američki mediji objavili su prije nekoliko sati da se u blizini Los Angelesa srušio helikopter, a ubrzo nakon toga nažalost je potvrđeno da je među stradalima i Bryant, te da je to bio njegov helikopter.

Kasnije je potvrđeno da je u ovoj nesreći poginula i njegova 13-godišnja kćerka Gigi, te da su oni putovali na jedan turnir na kojem je ona trebala igrati u timu kojeg trenira upravo Kobe.

U prvi mah se činilo da je u helikopteru bilo ukupno pet osoba, te da su svi poginuli, no policija je objavila nove informacije i potvrdio da nažalost ima više od pet stradalih.

Policija je potvrdila na prvoj press konferenciji da je poginulo ukupno devet osoba, te su uspjeli samo zvanično objaviti da su među njima Bryant i njegova kćerka Gigi, dok identiteti ostalih još uvijek nisu poznati.

Još uvijek nije poznato zbog čega je došlo do ove tragedije, a policija pokušava saznati razloge pada helikoptera. Više informacija o tome bit će uskoro poznato.

Top Komentari

opasni12
Ovi sto dislajkuju to su vehabije jer samo oni mogu željeti i učiniti zlo normalnog čovjeku!
1 15
Melan
Tuga prevelika
13 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi