Jordan uvjeren da bi pobijedio sve osim jednog čovjeka

MJ vjeruje da bi ga Kobe možda dobio

Jordan uvjeren da bi pobijedio sve osim jednog čovjeka

Midhat Šljivak

Nevjerovatne priče mogu se čuti u ESPN-ovom dokumentarcu The Last Dance o najboljem košarkašu svih vremena Michaelu Jordanu.

Jordan i njegovi bivši saigrači, ali i rivali otkrili su neke zanimljive detalje, a sigurno da ne bi bio legenda da i sam Michael nije vjerovao da je najbolji na svijetu.

Uvije je bio uvjeren da bi apsolutno sve dobio u igri jedan na jedan. Sve osim jednog za kojeg nije siguran - Kobeja Bryanta.

"Ne smatram da bih izgubio protiv bilo koga osim protiv Kobeja Bryanta, jer on 'krade' sve moje poteze", rekao je Jordan.

MJ i pokojni Kobe Bryant imali su priliku igrati jedan protiv drugog krajem devedesetih. Bio je to duel dvije generacije u kojima je Jordan izlazio kao pobjednik na iskustvo, ali Kobe nije previše zaostajao.

Obojica su istinske legende i nema dileme da će zauvijek ostati upisani u košarkašku historiju.

Top Komentari

Tuzlasjever
Danko bi te rasuo 1 na 1
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti