Reggie Miller: Šta bih uradio da sretnem Jordana? Vjerojatno bih ga udario!

Netrpeljivost traje i dan danas

Reggie Miller: Šta bih uradio da sretnem Jordana? Vjerojatno bih ga udario!

Prikazivanje dokumentarca "The Last Dance" koji govori o Michaelu Jordanu i zadnjoj šampionskoj generaciji Bullsa iz 1998 godine ostavio je velik utjecaj na sve one koji su pogledali prve dvije epizode. 

Osim što je potukao sve rekorde gledanosti na ESPN-u, "Posljednji ples" izazvao je i bezbrojne reakcije na novi niz detalja o kojima se ništa ili jako malo znalo tih godina u NBA ligi. 

Mnogi ljudi iz tadašnjeg NBA-a govorili su o Jordanu i toj sjajnoj generaciji Bullsa u kojoj je bio i, u ove prve dvije epizode jako zapostavljeni Toni Kukoč, a jedan od onih koji nemaju najbolje mišljenje o Jordanu je Reggie Miller.

On je svoj stav izrekao u razgovoru s TV voditeljem Danom Patrickom koji je Millera pitao što bi učinio da ponovno sretne Jordana. Nakon pauze od oko 15 sekundi Miller je rekao:

"Možda bih ga udario".

Voditelj je ostao bez teksta, a Miller je onda zaključio:

"Postoji puno neriješenih računa među nama."

Kroz godine igranja u NBA ligi Bullsi su razvili veliko rivalstvo s Indiana Pacersima (kao i s Detroit Pistonsima i New York Knicksima) i gotovo svaka utakmica je po pravilu vrvila od oskrica među igračima, a nemali broj puta i verbalno i fizički su se sukobili Miller i Jordan. 

Top Komentari

dinass
Mileru dobio bi po nosu kao i uvijek sto si
4 1
TheAnswer
Želim igrat za nekog u ekipi na kvizu, čitam vas, spojite me ako ima mjesta
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi