Durant: Jordan bi i danas bio najbolji

Hvale na račun bivšeg prvaka

Durant: Jordan bi i danas bio najbolji

E. Škorić

Teško je to reći iz ove perspektive, no Kevin Durant vjeruje da bi i danas Michael Jordan bio najbolji.

Durant je, govoreći za ESPN, istakao da smatra kako bi Jordan trenutno sa svojim sposobnostima bio nezaustavljiv i da bi bio najbolji igrač svijeta.

U nedjelju su objavljene prve dvije epizode o Jordanu pod nazivom "Posljednji ples", zbog čega je nekadašnja zvijezda Chicago Bullsa izuzetno popularna, a o njemu je govorio i košarkaš Brooklyn Netsa.

"Može da adaptira svoju igru na bilo šta. On bi se i sada privikao i bio najbolji u ligi. Imao bi više lopte u rukama i uradio bi još više stvari. Nikada nećemo znati, ali on je sigurno najbolji igrač i svi kažemo da niko ne može da se nosi s njegovim sposobnostima", kazao je Durant.

Top Komentari

user1583752673
Najbolji ikad i tacka
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi